Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i fysioterapi

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i fysioterapi

Fysioterapeuter har kunnskap om kropp, bevegelse og funksjon, og hva som påvirker personers bevegelsesmuligheter, helse og livskvalitet. Det inkluderer både fysiske, psykiske, sosiale og samfunnsmessige faktorer.

Folkehelse er et gjennomgående tema i studiet. Du vil få en bred kompetanse i å utvikle, vedlikeholde og gjenopprette bevegelse og funksjon hos mennesker i alle aldre og på ulike arenaer. Slik kan du som fysioterapeut arbeide med å fremme mestring, livskvalitet, aktivitet og deltakelse. En sentral del av utdanningen handler om arbeid med rehabilitering og habilitering i samarbeid med andre helseprofesjoner.

For fysioterapeuter er det essensielt å ha gode ferdigheter innen samhandling og kommunikasjon.De samhandlende, relasjonelle og samfunnsmessige sidene av fysioterapiyrket vektlegges gjennom helse studiet. . Du vil få innsikt i dagens og morgendagens samfunnsmessige utfordringer, og hvordan innovasjon og teknologi kan bidra til å fremme helse.

Studiet inneholder praksis over kortere og lengre perioder med et samlet omfang på 30 uker. Det er gode muligheter for studieopphold i utlandet, enten over et fullt semester eller i de lengre praksisperiodene.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!