Bachelor

Bachelor i fysioterapi

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i fysioterapi

Fysioterapeuter behandler mennesker, de arbeider forebyggende for å hindre sykdom eller skade og helsefremmende for å fremme god helse og livskvalitet. Fysioterapeuter arbeider med mennesker i alle aldre som har en sykdom, en skade, en funksjonsnedsettelse, eller behov for hjelp til endring i aktivitetsvaner eller livsstil. Vil du bidra til at mennesker kan leve aktive og helsebringende liv?

Fysioterapistudiet gir deg yrkeskunnskap i et samspill mellom teoretiske studier om kropp, helse og sykdom, praktiske ferdigheter i undersøkelser og kartlegging, i behandling, samhandling og tilrettelegging, og veiledet yrkesutøvelse gjennom praksis som fysioterapeut.

Jobbmulighetene mange og varierte. Som autorisert fysioterapeut (treårig bachelorgrad og ett års turnus) kan du jobbe med behandling, rehabilitering og habilitering, med folkehelsearbeid, forebygging og helsefremming. Du vil kunne jobbe på mange ulike arenaer som kommunal helsetjeneste, på sykehus eller private bedrifter/organisasjoner, og med mennesker i alle aldre. Det er også muligheter for å jobbe innen idrett.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights