Master

Wind Energy (Master's Programme)

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Wind Energy (Master's Programme)

European Wind Energy Master (EWEM) er et 2-årig masterprogram. Du får kunnskap i teoretiske og anvendte vitenskaper som ligger til grunn for fremtidens vindenergi systemer. Forskningen på effektive og kostnadseffektive måter å utnytte vindenergi på gjør fagområdet stadig mer attraktivt og konkurransedyktig.

Du kan spesialisere deg i: Vindfysikk, Rotordesign, Elektriske kraftsystemer og Offshore Engineering.

Studiet tilbys ved fire universiteter som er verdensledende innen forskning og utdanning på vindkraft til havs: Delft University of Technology (coordinator) (Nederland), Technical University of Denmark (Danmark), Norwegian University of Science and Technology (Norge) og Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (Tyskland).

Etter et masterprogram kan du jobbe i tverrfaglige avdelinger i industrien eller fortsette på en doktorgradsutdanning (ph.d.).

Du finner mer informasjon på European Wind Energy Master sin nettside: https://ewem.tudelft.nl/

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights