Vis studentum.no som: Mobil

Wind Energy (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Wind Energy (Master's Programme)

European Wind Energy Master (EWEM) er et 2-årig masterprogram. Du får kunnskap i teoretiske og anvendte vitenskaper som ligger til grunn for fremtidens vindenergi systemer. Forskningen på effektive og kostnadseffektive måter å utnytte vindenergi på gjør fagområdet stadig mer attraktivt og konkurransedyktig.

Du kan spesialisere deg i: Vindfysikk, Rotordesign, Elektriske kraftsystemer og Offshore Engineering.

Studiet tilbys ved fire universiteter som er verdensledende innen forskning og utdanning på vindkraft til havs: Delft University of Technology (coordinator) (Nederland), Technical University of Denmark (Danmark), Norwegian University of Science and Technology (Norge) og Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (Tyskland).

Etter et masterprogram kan du jobbe i tverrfaglige avdelinger i industrien eller fortsette på en doktorgradsutdanning (ph.d.).

Du finner mer informasjon på European Wind Energy Master sin nettside: https://ewem.tudelft.nl/

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!