Vis studentum.no som: Mobil

Energi og miljø - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Energi og miljø - masterstudium (2-årig)

Klimautfordringen er vår tids kanskje største utfordring, og den er nær knyttet til vår bruk av energi. Fornuftig og effektiv bruk av våre energiressurser er derfor av stor betydning. Master i Energi og miljø styrker kompetansen til deg som har en bachelorgrad innenfor energifeltet. Studieprogrammet dekker temaene energibruk i bygninger og industri, design, planlegging og drift av energiforsyningssystemer, og samspillet mellom energi, økonomi og miljø.

Du spesialiserer deg innenfor en av våre tre hovedprofiler: Energibruk i bygninger, Energiforsyning, Energi- og prosessteknikk. Arbeidsmarkedet innenfor energi og miljøsektoren er generelt godt og spenner over mange bransjer.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!