Årsstudium

Musikkvitenskap - årsstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Musikkvitenskap - årsstudium

Musikk har spilt en viktig rolle til alle tider og i alle kulturer. I vår globaliserte tidsalder møter vi et større musikalsk mangfold enn noen gang før. Musikkens omfang og betydning, både i enkeltmenneskets liv og i større sosiale og kulturelle sammenhenger, har økt i takt med medienes utvikling og samfunnets gang.

Årsstudiet i musikkvitenskap tilbyr praktisk og teoretisk innhold som passer for deg som vil konsentrere deg om å forstå musikk i et år, for din egen del, som en del av et annet studium eller som grunnlag for å undervise.

Du kan søke direkte overgang til bachelorprogrammet i musikkvitenskap, og årsstudiet kan inngå som fag 2/breddeår i bachelorprogram som har mulighet for det.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights