Vis studentum.no som: Mobil

Arkeologi - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Arkeologi - masterstudium

Masterprogram arkeologi skal gi deg omfattende kunnskap om fagets teori, metode, forvaltningspraksis, formidling og forskning. Dette danner grunnlaget for videre forskning på kulturhistorie og forvaltningen av denne.

Som arkeolog skal du kunne etablere og gjennomføre et vitenskapelig prosjekt. NTNU legger videre vekt på arkeologiens plass og rolle i samfunnet, og på grunnlaget for vurderinger av vern av kulturminner og formidling.

Gjennom de ulike emnekombinasjoner tilgjengelig i masterprogrammet har du mulighet for å spesialisere deg mot forskning eller forvaltning. Du kan også velge spesialisering innen historisk arkeologi, sørsamisk arkeologi, bergkunst, maritim arkeologi eller annen spesialisering som utarbeides i samråd med faglærer.

Masterprogram arkeologi har et engasjerende fag- og studentmiljø, som vektlegger bred teoretisk kunnskap, kjennskap til materiell kultur og praktisk erfaring gjennom feltkurs, ekskursjoner og hospitering ved faginstitusjoner i og utenfor Norge.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!