Vis studentum.no som: Mobil

Nordisk og litteraturvitenskap - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Nordisk og litteraturvitenskap - bachelorstudium


Er du interessert i litteratur? Har du lyst på en jobb i bok- eller kulturbransjen? Da er allmenn litteraturvitenskap studiet for deg! Her vier du hele studiet ditt til litteratur, samtidig som du forbereder deg for en karriere i kultursektoren. Du får fra første dag av anledning til å fordype deg i noen av de mest berømte verkene i den europeiske litterære tradisjon. Tenk å starte studiedagen med å lese en bok!

Språk er viktig i all kommunikasjon, og studier i nordisk vil gi deg en kompetanse som er etterspurt i alle yrker. Du får en innføring i språket og litteraturen som har formet samfunnet rundt oss og måten vi tenker på. Hvordan endrer f.eks. språket seg gjennom bruken av sosiale medier? Og hva ville fantasy-serier som The Lord of the Rings og Game of Thrones vært uten den norrøne litteraturen?

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!