Integrert Master

Industriell økonomi og teknologiledelse - masterstudium (5-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Industriell økonomi og teknologiledelse - masterstudium (5-årig)

Sivilingeniørutdanningen industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) er et 5-årig masterprogram ved NTNU som kombinerer tradisjonelle sivilingeniøremner med emner innen ledelse og økonomi. Utdanningen er en av de mest attraktive i Norge der man lærer å analysere komplekse problemstillinger i tverrfaglige team.

På Indøk lærer du å analysere komplekse problemstillinger i tverrfaglige team. Du bygger videre på matematikk og fysikk fra videregående, og får også etter hvert dybdekunnskap innenfor økonomi og ledelse. På Indøk får du muligheten til å kombinere teknologi med økonomi og ledelse. Dette gjør studieprogrammet i Industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) unikt.

Indøkere er blant de mest ettertraktede studentene i norsk næringsliv, og mange sikrer seg jobb før de er ferdige med studiet. I dag finner vi indøkere i over 700 forskjellige bedrifter i Norge og utlandet. De jobber eksempelvis i store industriselskap, høyteknologibedrifter, innen bank, forsikring, IT, telekommunikasjon og konsulentvirksomhet.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights