Vis studentum.no som: Mobil

Religionsvitenskap - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Religionsvitenskap - bachelorstudium

Finnes det en biologisk forklaring på religion? Er det et mål for en hindu å bli gjenfødt? Hva er forskjellen på "islamister" og "muslimer"? Hvilken rolle spiller religion i konflikten mellom Palestina og Israel?

Som bachelorstudent i religionsvitenskap får du møte ulike perspektiver på religion og livssyn i historie og nåtid, både på tvers av og innenfor ulike kulturelle og sosiale miljø. Målet for programmet er å utvikle din kunnskap om og dine evner til å diskutere religiøse ideer og tradisjoner; dine evner til å tenke systematisk og vitenskapelig om religion og religiøse praksiser forstått som sosiale, kulturelle, litterære og filosofiske fenomener.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!