Vis studentum.no som: Mobil

Master i industriell innovasjon og digital sikkerhet

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i industriell innovasjon og digital sikkerhet

Som student på masterprogrammet i industriell innovasjon og digital sikkerhet vil du lære om økonomisk, økologisk og sosial bærekraft med grunnlag i den pågående digitale endringen i samfunnet. Nettopp dette er fagområder hvor næringslivet og offentlig sektor har behov for mer kunnskap og kompetanse.

Sentrale temaer i studiet vil være: den norske bedrifts- og ledelsesmodellen, sirkulærøkonomi og bærekraftig utvikling, Lean, digitalisering og digitale forretningsmodeller, Industri 4.0/5.0, informasjonssikkerhet og oppskalering av innovasjoner.

Studiet passer for deg som har en bachelor i økonomi og administrasjon, informasjonsteknologi, logistikk eller tilsvarende, og som ønsker å jobbe med IKT og samspillet med mennesker for å transformere organisasjoner i en digital verden.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!