Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Psykologi - bachelorstudium

I hverdagen observerer vi hele tiden hverandre, reflekterer og kommenterer både våre egen og andres atferd. Vi drives av en sterk interesse for å forstå oss selv og folk rundt oss.

I psykologi studerer du mennesker og dyr på en vitenskapelig måte. Det betyr at vi tester og begrunner antakelser på en systematisk måte ved hjelp av psykologiske teorier og forskningsmetoder. Faget passer for deg som er nysgjerrig og interessert i mennesker, og som ønsker å finne ut mer om hvordan vi mennesker fungerer alene og i samspill med andre. I psykologien ønsker vi å forklare og forstå hvordan sinnet virker, og utvikler teorier basert på vitenskapelige metoder.

Siden studiet gir deg kunnskap om menneskelig utvikling gjennom hele livsløpet, er kompetansen din relevant for jobber med mennesker i alle faser i livet - fra barnehager og skoler til omsorgsboliger eller eldrehjem. Du vil få innsikt i hvordan mennesker lærer, noe som er nyttig i arbeid med opplæring og undervisning. Du kan da jobbe innenfor

  • helse og omsorg
  • administrasjon og HR
  • offentlige tjenester, interesseorganisasjoner og ideelle organisasjoner
  • informasjonsformidling og media

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!