Årsstudium

Årsstudium i økonomi og administrasjon

NTNU, i Trondheim
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Et årsstudium i økonomi/administrasjon vil vise deg bredden i fagområdet. Du starter med en innføring i bedriftsøkonomisk analyse, som handler om å sette tall på en virksomhets knappe ressurser. I tillegg vil du lære hvordan organisasjoner fungerer, og dermed hvordan de kan koordinere sine aktiviteter på en slik måte at de tar vare på sine knappe ressurser på best mulig måte.

Årsstudiet gir deg kunnskap i de sentrale teoriene og metodene i det økonomisk-administrative fagområdet. Du blir kjent med ulike bedriftsøkonomiske beslutningsproblemer, og vil kunne tilegne deg evnen til kritisk og systematisk tenking og forståelse rundt disse problemstillingene.

Årsstudiet egner seg som kombinasjon til annen utdanning, som etterutdanning eller kan inngå i en bachelorgrad i økonomi og administrasjon.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights