Vis studentum.no som: Mobil

Rådgivning og voksnes læring - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Rådgivning og voksnes læring - bachelorstudium

Er du glad i å hjelpe andre til å tenke klarere eller ta gode valg? Liker du å forklare eller bidra til at andre forstår ting bedre? På Bachelor i rådgivning og voksnes læring får du innblikk i hvordan mennesker fungerer når de skal lære nye ting, samarbeide eller løse utfordringer.

Vi jobber med å forstå hvordan mennesker lærer og utvikler seg i fellesskap med andre, i hverdagsliv og familieliv, i nære relasjoner og jobbrelasjoner, i arbeidslivet og i samfunnet for øvrig. Du lærer spennende teorier og forskning på disse områdene, og diskuterer og reflekterer sammen med andre over egne opplevelser i møte med teoriene.

Denne bacheloren gir et godt grunnlag for å jobbe med karriereveiledning og coaching, med arbeids- og inkluderingstjenester, i offentlig forvaltning eller i frivillige organisasjoner.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!