Bachelor

Rådgivning og voksnes læring - bachelorstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Rådgivning og voksnes læring - bachelorstudium

Er du glad i å hjelpe andre til å tenke klarere eller ta gode valg? Liker du å forklare eller bidra til at andre forstår ting bedre? På Bachelor i rådgivning og voksnes læring får du innblikk i hvordan mennesker fungerer når de skal lære nye ting, samarbeide eller løse utfordringer.

Vi jobber med å forstå hvordan mennesker lærer og utvikler seg i fellesskap med andre, i hverdagsliv og familieliv, i nære relasjoner og jobbrelasjoner, i arbeidslivet og i samfunnet for øvrig. Du lærer spennende teorier og forskning på disse områdene, og diskuterer og reflekterer sammen med andre over egne opplevelser i møte med teoriene.

Denne bacheloren gir et godt grunnlag for å jobbe med karriereveiledning og coaching, med arbeids- og inkluderingstjenester, i offentlig forvaltning eller i frivillige organisasjoner.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights