Vis studentum.no som: Mobil

Master - lærerspesialist

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
6 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Master - lærerspesialist

Å være lærerspesialist er en ny faglig karrierevei for deg som lærer. Med en erfaringsbasert master i lærerspesialist får du mulighet til både å styrke fagkompetansen din og å tilegne deg kompetanse i å veilede kollegaer og arbeide systematisk med å utvikle sentrale fagfelt ved egen skole.

Studiet utdanner deg til å bli en ressurs ved skolen og åpner opp for spennende faglige karrieremuligheter. Med innføringen av femårig grunnskolelærerutdanning øker behovet for praksislærere med masterkompetanse, og flere lærerspesialister med mastergrad vil være viktige i denne sammenhengen.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!