Vis studentum.no som: Mobil

Petroleumsfag - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Petroleumsfag - masterstudium (5-årig)

Petroleumsfag består av generell naturfag, ingeniørfag og datateknologi. Du lærer blant annet å finne og utvinne olje- og gassressurser på best miljømessig og økonomisk vis, sikring av oljefelt og å anvende og utvikle ny teknologi som kutter klimagassutslipp. Lavkarbonsamfunnet gjør at oljebransjen må være nyskapende. Du kan være med å påvirke og endre olje- og gassbransjen fra innsiden, og finne nye løsninger på utfordringen med klimagassutslipp i forbindelse med olje- og gassproduksjon og -bruk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!