Vis studentum.no som: Mobil

Folkehelse - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Folkehelse - masterstudium

Vannkvalitet og vaksine, gulrot og gangvei, natur og nærhet – hva gir god folkehelse?

Master i folkehelse er studiet av hvordan vi kan arbeide for å nå målene i folkehelsearbeidet: å fremme befolkningens helse, trivsel, gode og sosiale forhold og bidra til å forebygge psykisk og somatisk sykdom, skade eller lidelse. Ved å ta master i folkehelse ved NTNU lærer du om disse temaene i et livsløpsperspektiv. Videre vil du lære hvordan dagens og morgendagens folkehelseutfordringer kan kartlegges og løses på en systematisk og vitenskapelig måte. Dette omfatter blant annet helsefremming og forebyggende helsearbeid på forskjellige samfunnsnivå og -arenaer, velferdsordninger, arbeidslivets krav og forventninger, helsevesenets organisering, helsepolitikk og -økonomi.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!