Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
Melbourne
Kontakt SONOR
Klasserom

Helsefag

Helsefag 

Ta en utdanning i helse og få kunnskaper og ferdigheter til å hjelpe de rundt deg til et bedre liv! 

Helsepersonell har en direkte innflytelse på andres velvære. Denne utdanningen gir deg kunnskapene og ferdighetene til å sørge for at påvirkningen du har vil være positiv.  

Om utdanningen 

I løpet av utdanningen vil du tilegne deg et mangfold av relevante, praktiske og kunnskapsbaserte ferdigheter innen helse. Utdanningen gir deg en bred innføring i ulike helsedisipliner, som idrettsvitenskap, kosthold og ernæring, offentlig helse og anatomi. Du vil senere i utdanningen få muligheten til å velge ditt fordypningsområde, slik at du direkte kan påvirke dine fremtidige karrieremuligheter.  

Som en del av utdanningen vil du bli plassert i klinikk. Her får du praktisert det du har lært og utvikle praktiske ferdigheter, som du vil ha stor nytte for når du skal ut i arbeid.  

Du vil blant annet lære om:  

  • Anatomi og fysiologi 
  • Helse og kosthold 
  • Idrettsvitenskap 
  • Offentlig helse 

 
Karrieremuligheter 

Helsefag er et fagområde som åpner opp for en rekke ulike jobbmuligheter innen helsesektoren. Du vil kunne innta en rekke ulike roller, avhengig av hva du har valgt å spesialisere deg innen. Det vil også være mulig å ta videre utdanning for å bli spesialist på ditt område.  

Her er noen eksempler på hva du kan jobbe som: 

  • Kostholdsekspert 
  • Ernæringsfysiolog 
  • Rehabiliteringsspesialist 
  • Helseadministrator 
  • Helsepersonell 
  • Administrator for helsefremmende arbeid 
For kontakt eller mer informasjon om Helsefag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Helsefag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

La Trobe University

Om La Trobe University

La Trobe University ligger rett i utkanten av Australias nest største by, Melbourne, kjent som Australias mest urbane by. Her har du mulighet til å nyte storbyens mange tilbud og samtidig deg tilbake på La Trobes naturskjønne campus i utkanten av byen. Her vil du være en del av et av verdens mest internasjonale universiteter!

Rangeringer

I løpet av de siste årene har La Trobe klatret på rangeringslister, og de fortsetter å klatre. De er nå på listen over topp 1.2 % universitet i verden! Universitetet har forskningssamarbeid med over 200 andre universiteter rundt om i verden og mange av de akademisk ansatte har vunnet priser for sin forskning. Av de studiene hvor La Trobe rangeres høyest på internasjonale rangeringslister som QS World Unversity Rankings finner du blant annet en rekke fag innenfor biologi, fysikk, kreftforskning og biokjemi.

Beliggenhet

La Trobe University ligger i byen Melbourne sørøst i Australia og hører til delstaten Victoria. Bundoora campus ligger 14 kilometer utenfor byen, i flotte omgivelser med innsjøer og store skogområdet. Melbourne har 5 millioner innbyggere og er dermed Australias nest største by.

Aktiviteter

Melbourne er kjent som Australias «kulturelle hovedstad», og er spesielt assosiert med sport (australsk fotball), mote og festivaler. Det er alltid noe som skjer i byen i form av arrangementer, konserter og show, og i byens gater yrer det av «rooftop bars» og spennende butikker. I tillegg til en rekke ettertraktede og internasjonale film-, musikk- og matfestivaler avholder også flere store sportsarrangementer her som Australian Open Tennis, Rip Curl Pro og Formel 1 Grand Prix.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra La Trobe University

Kontaktinformasjon til La Trobe University

La Trobe University

Plenty Road
3086 Melbourne

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Helsefag:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!