Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Informatikk - bachelorstudium

Bachelor i informatikk er et datastudium hvor du får solid utdannelse i utvikling, forbedring, evaluering og bruk av datasystemer. Å lage gode IT-systemer, både for bedrifter og folk som skal bruke dem, krever en helhetsforståelse.

Informatikkstudiet gir alt fra praktiske ferdigheter i programmering og bruk av datamaskiner, til kunnskap om hvordan datasystemer skal utvikles og tas i bruk for best å kunne tilfredsstille brukeres og bedrifters behov. IT er i dag en integrert del av vår hverdag fra vi blir vekket om morgenen av mobiltelefonen til vi sovner med nettbrettet. De fleste IT-prosjekter blir i dag utført av grupper av fagfolk med forskjellig kompetanse. Informatikk er planlegging, utvikling, evaluering og bruk av programmer og datasystemer. Alle områder i samfunnet berøres av informatikk, for eksempel kommunikasjonsbransjen, underholdningsindustrien og helsevesenet.

En utdannelse innen informatikk gjør deg kvalifisert til å jobbe i IT-avdelinger i både store og små bedrifter. Studenter med en bachelor i informatikk jobber som systemutviklere, IT-konsulenter, prosjektledere, samt i salg, kundekontakt og i kontakt med brukere.

Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet eller fortsette på en to-årig mastergradsutdanning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!