Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, automatisering og intelligente systemer

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Ålesund
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, automatisering og intelligente systemer

Ingeniørstudiet i automatisering og intelligente systemer gir deg muligheten til å bli en ekspert på å automatisere innenfor det feltet som interesserer deg mest. Du kan styre roboter, skip, fly, til og med raketter. Man kan også automatisere læringsmateriell, distribusjon av medisin, regnskaps- og økonomiprosesser og systemer for handel- og varelager ved bruk av dagens teknologi.

Entrepernørskap og nytenking står sentralt gjennom hele studieløpet, og studentene får delta i flere hackathons og konkurranser. Du får bred innføring i kybernetikk, kunstig intelligens, elektroteknikk, datateknikk og kyberfysiske systemer. Studieprogrammet legger stor vekt på samarbeid mellom studenter, fagmiljø og næringsliv. Du får muligheten til å jobbe tett på industri, arbeidsliv og offentlig sektor i Norges ledende automasjonsmiljø. Automasjonsingeniører er etterspurt i alle bransjer og fagområder. Dette studieprogrammet tilbys kun i Ålesund.

Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet, eller fortsette med 2-årig master i simulering og visualisering eller kybernetikk og robotikk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!