Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning i palliativ omsorg-helhetlig lindring i livets sluttfase

NTNU
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Gjøvik
4 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i palliativ omsorg-helhetlig lindring i livets sluttfase

Palliativ omsorg - helhetlig lindring i livets sluttfase er en tverrfaglig videreutdanning som tilbys på deltid (samlingsbasert) for ergoterapeuter, fysioterapeuter, sosionomer, sykepleiere, vernepleiere og andre med minimum treårige helse- og sosialfaglige utdanninger. Omsorg for alvorlig syke og døende er et sentralt satsingsområde i helsevesenet og palliativ omsorg er et fagområde i sterk utvikling. Det er skissert en satsning på kompetanse innen fagfeltet for å imøtekomme alvorlig syke og døende, og deres pårørendes, behov for et godt helsetjenestetilbud for mennesker i livets sluttfase. Videreutdanningen har, i tråd med hospicefilosofien, fokus på helhetlig lindring i den avsluttende fasen av livet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!