Vis studentum.no som: Mobil

Rådgivningsvitenskap - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Rådgivningsvitenskap - masterstudium

Med en master i rådgivningsvitenskap får du kompetanse i å hjelpe andre til å utvikle selvinnsikt og ferdigheter som øker deres handlings- og samhandlingskompetanse.

Studiet er rettet mot det pedagogisk-psykologiske rådgivningsfeltet.

Du blir kvalifisert til å arbeide innen ulike områder, blant annet rådgivnings- og veiledningsarbeid, arbeid i den pedagogisk-psykologiske rådgivningstjenesten og andre tjenester. I kombinasjon med lærerutdanning gir mastergraden deg også en meget solid utdanning for skolerådgiving og kan i tillegg være relevant for arbeid innenfor områdene spesialpedagogikk og skoleledelse. Du kan også jobbe med personalledelse.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!