Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, kjemi

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, kjemi

Vil du bidra til å gjøre kjemiske og bioteknologiske prosesser og produkter bedre, sikrere og mer nyskapende? I dette studiet lærer du relevante verktøy og metoder for å løse kjemiske problemer i næringslivet, og i samfunnet forøvrig. Etter endt studie vil du kunne jobbe som ingeniør innen kjemi og bioteknologi, noe som gjør deg svært ettertraktet i arbeidslivet. Ingeniører i kjemi-bioteknologi har blant annet studert fag innen prosesskjemi, kjemisk analyse, kjemiteknikk og bioteknologi.

Bachelor i ingeniørfag - kjemi, er en treårig profesjonsutdanning. Studiet er både praktisk og teoretisk, og du vil bli godt kjent med kjemilaboratoriet på NTNU. Her vil du lære verktøy og metoder for å løse kjemiske utfordringer i næringslivet, og i samfunnet for øvrig. Kjemi vil nemlig være en av nøkkelfagene for å skape en mer bærekraftig utvikling, og for å finne løsninger på dagens miljøutfordringer.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!