Master

Master i ledelse av teknologi

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen

Master i ledelse av teknologi

 Master i ledelse av teknologi (MLT) er et praktisk rettet studium som lar deg kombinere det beste fra to utdanninger. MLT ble startet opp på direkte etterspørsel fra næringslivet og uteksaminerte kandidater er særdeles attraktive på arbeidsmarkedet.

Gjennom emner i ledelse, strategi, økonomi/finans og innovasjon vil du få en bred forretningsforståelse. Samtidig som du med valgemner vil få muligheten til å spesialisere deg innenfor spesifikke fagfelt.

Den omfattende innsikten MLT-studentene får innenfor fagområdet økonomi og ledelse gir en svært fleksibel utdanning med et bredt spekter av karrieremuligheter. Bedrifter med behov for denne typen kompetanse finnes i alle bransjer, både kommunalt, statlig og, ikke minst, i privat sektor. Vi opplever at MLT-kandidatene er ettertraktet i arbeidslivet og at et stort antall får jobbtilbud allerede før de er ferdige med studiene.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights