Vis studentum.no som: Mobil

Master i ledelse av teknologi

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Kontakt lånekassen

Master i ledelse av teknologi

Studiets formål er å tilby kandidater med en teknisk orientert bachelorgrad et masterstudium i ledelse av teknologi som gjør kandidatene i stand til å møte de unike utfordringene som teknologibedrifter står ovenfor. Dette er utfordringer blant annet relatert til teknologisk utviklingsarbeid, prosjektledelse under stor usikkerhet, organisatorisk endring og markedsintroduksjon av nye teknologibaserte produkter.

Ledelse av teknologi innebærer en forståelse for det gjensidige avhengighetsforholdet mellom teknologi og organisasjon, og for hva dette betyr for ledelse og utvikling. Kandidaten styrker i tillegg den generelle økonomiske forståelsen, noe som står sentralt i forbindelse med analyser av teknologiske utviklingsprosjekter og vurdering av deres effekter for organisasjonene som helhet. Studieprogrammet har en tydelig forankring i ledelse av teknologi (management of technology). Dette betyr at kandidatene kan håndtere sentrale spørsmål relatert til ledelse og utvikling av nye og eksisterende teknologibedrifter. Ledere og mellomledere i denne typen bedrifter må håndtere betydelige utfordringer innenfor områder som teknologisk utviklingsarbeid, prosjektledelse under stor usikkerhet og markedsintroduksjon av nye teknologibaserte produkter.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!