Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsøkonomi - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i samfunnsøkonomi

Samfunnsøkonomi - Master passer for deg som er samfunnsengasjert og har analytisk legning. Studiet gir en dyp forståelse av kompliserte mekanismer i økonomien, og gir godt grunnlag for å forstå samspill mellom økonomi og politikk. I masterstudiet må du forholde deg til teoretiske modeller og empiriske analyser som stiller krav til solide grunnleggende kunnskaper i matematikk og statistikk

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav for dette studiet er: 

  • bachelor i samfunnsvitenskap med 90 studiepoeng fordypning i samfunnsøkonomi eller bachelor i politisk økonomi fra NTNU, inklusive metodefag og relevant bacheloroppgave.

  • tilsvarende utdanning fra andre institusjoner. Kravet til fordypning i samfunnsøkonomi er 90 studiepoeng, inklusive metodefag og relevant bacheloroppgave.
    NB: Vikreverikke bacheloroppgave, men dersom den er relevant kan den telle med blant de 90 studiepoengene.

  • gjennomsnittskarakter C, eller tilsvarende, på bachelorgraden.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i samfunnsøkonomi.

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!