Vis studentum.no som: Mobil

Norskdidaktikk 5.-10. trinn - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Norskdidaktikk 5.-10. trinn - Master

Masteren i norskdidaktikk er for deg som ønsker å bli en ressursperson i norskfaget på småskole- og mellomtrinnet. Skolen trenger norsklærere som kan fungere som faglige ressurspersoner og inspiratorer i lærerkollegier rundt om i landet. Du får mulighet til å fordype deg i ulike sider av norskfaget i grunnskolen i et samfunn i endring.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav for masterstudiet i norskdidaktikk er fullført tre studieår i grunnskolelærerutdanningen 5-10 eller fullført lærerutdanning med minst tre års varighet, som oppfyller kravene til bachelor. Studentene må ha fordypning på minst 60 studiepoeng i norsk.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i norskdidaktikk 5.-10.trinn. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!