Vis studentum.no som: Mobil

Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi - Master

Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi består av obligatoriske temaer som medieteori, informasjonsteknologi og metode. Studentene kan selv velge emner de vil fordype seg i. De valgfrie emnene er blant annet: psykologi, sosiologi, statsvitenskap, pedagogikk og medieteknologi og forskningsoppdrag i bedrift. Studentene må i tillegg skrive en masteroppgave der studentene må fullføre et selvstendig forsknings-, eller utredningsarbeid.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til masterstudiet i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi ved NTNU, er bachelorgrad med fordypning i medievitenskap eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!