Vis studentum.no som: Mobil

Matematikkdidaktikk 5.-10. trinn - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid/deltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Matematikkdidaktikk 5.-10. trinn - Master

Dette er masteren for deg som ønsker å bli en ressursperson i matematikkfaget på mellom- og ungdomstrinnet. Hovedformålet med dette studiet er å utdanne lærere for grunnskolens trinn 5.–10. med solid kompetanse i matematikk og matematikkdidaktikk. Gjennom arbeid med ulike fagemner som er viktige som grunnlag for å undervise matematikk på 5.–10. trinn, vil du utvikle gode kunnskaper i matematikk både som vitenskapsfag og som skolefag.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav for masterstudiet i matematikkdidaktikk er fullført 3 studieår i grunnskolelærerutdanningen 5-10 eller fullført lærerutdanning med minst tre års varighet, og som er slik at den oppfyller kravene til bachelor. I tillegg må studentene ha fordypning på minst 60 studiepoeng i matematikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i matematikkdidaktikk 5.-10. trinn. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!