Vis studentum.no som: Mobil

Master of Science in Molecular Medicine (Molekylærmedisin)

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Master of Science in Molecular Medicine (Molekylærmedisin)

Molekylærmedisin er et fagfelt i rask endring og vil få vidtrekkende konsekvenser for forskning og praktisk utøvelse av helsetjenester. Økt kunnskap om gener og proteiner samt rask utvikling innen medisinsk teknologi, fører til et sterkt behov for faglig påbygging og etterutdanning; mangfoldet gjør at det er et økende behov for kompetanse fra andre fagfelt. Den overordnede målsettingen er å utvikle analytiske og kritiske ferdigheter til nytte for forskning og praktisk klinisk arbeid, samt å bygge en kunnskapsbase hos den enkelte som vil gi ny forståelse av sykdomsprosesser, diagnostikk og terapi.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor's degree (or 3-year equivalent) in biomedical science, biology, biotechnology, chemistry, medicine, or similar, with an average grade equal to or higher than the Norwegian "C". Some previous basic knowledge of cellular and molecular biology is highly recommended.

Studiefakta, Tittel m.m

Master's degree in Molecular Medicine.

120 ECTS.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!