Vis studentum.no som: Mobil

Læring – hjerne, atferd, omgivelser - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Høst
Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i psykologi – studieretning læring – hjerne, atferd, omgivelser

Master i psykologi, studieretning læring – hjerne, atferd, omgivelser gir deg en grundig vitenskapelig skolering i psykologi, både teoretisk og anvendt. Studiet legger vekt på læring i en bred forstand. Mekanismene som er involvert i utviklings- og læringsprosessen vil bli belyst ut ifra et biologisk, kognitivt, sosial- og utviklingspsykologisk perspektiv.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad med minimum 90 studiepoeng faglig fordypning i psykologi, inkludert minimum 20 sp kvantitativ og kvalitativ metode, og en bacheloroppgave i psykologi (eller tilsvarende).

Søkere rangeres på grunnlag av alle karakterer i bachelorgraden. Interne søkere må ha følgende i sitt opptaksgrunnlag:

Bachelorgrad i psykologi (105 sp fordypning), med følgende emner: PSY1010 - PSY1018, PSY2017, PSY2018, PSY2022 og en bacheloroppgave PSY2900-PSY2906 eller tilsvarende emner.

C-krav  

Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i fordypningen (eller annet opptaksgrunnlag).  

Studiet har begrenset antall plasser. Siden det kan være flere søkere enn det er plasser gir karakteren C ingen garanti for opptak. 

Studiefakta, Tittel m.m

Master i psykologi. 120 studiepoeng.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!