Vis studentum.no som: Mobil

Kunnskap, teknologi og samfunn (STS) - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Masterprogrammet i kunnskap, teknologi og samfunn gir kompetanse i å analysere sosiale, kunnskapsmessige, teknologiske og kulturelle samspillsprosesser. Dette er sentralt i for eksempel klimakunnskap og miljøpolitikk, dataspill, innovasjon, bioteknologi og/eller design og forbruk. Studieprogrammet er tverrfaglig, og i stor vekst internasjonalt sett.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav til masterprogram i studier av kunnskap, teknologi og samfunn (STS) er bachelorgrad eller tilsvarende. Programmet har karaktergrense C ved opptak.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i kunnskap, teknologi og samfunn (STS). 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!