Vis studentum.no som: Mobil

Klassiske fag - Master

NTNU
Sammendrag
3 år
Master, 2 år
Ja

Klassiske fag - Master

Klassiske fag (latin og gresk språk og litteratur) dekker både klassisk, middelalder og nytid, og antikk og bysantinsk gresk.

Fagmiljøet har spesialkompetanske på middelalderlatinsk språk og litteratur og romersk poesi, samt gresk språkhistorie. Instituttet har samarbeidsavtale med King's College i London.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til masterstudier i klassiske fag er bachelorgrad med fordypning i latin (80 sp) eller gresk (80 sp) eller tilsvarende utdanning fra NTNU, UiB, UiO eller utenlandsk universitet. Det kreves snittkarakter C eller bedre i det faglige opptaksgrunnlaget.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i klassiske fag. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!