Vis studentum.no som: Mobil

Historie - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 semestre
Årsstudium
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Vil du studere i en av Norges eldste byer med historien rett utenfor døren din? Å studere historie er å lære om hvordan verden har blitt som den er i dag. Hvordan har ulike samfunn blitt til? Hvordan henger ulike aspekter av samfunnet sammen? Ved å studere historie får du kunnskap om hvordan menneskers liv har variert gjennom ulike tider.

Årsstudiet i historie tar for seg et vidt spekter av emner om alt fra dramatiske hendelser som kriger og revolusjoner, til daglig arbeid, familieliv, maktspill og politiske utviklinger. Et årsstudium i historie vil gi deg kunnskap i kildekritisk tenkning og trekke sammenhenger mellom lokal og global historie.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!