Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Hva er kunnskap? Hva er forskjellen mellom vitenskapelig kunnskap og annen kunnskap? Hva er et meningsfylt og godt liv for mennesket? Hva er et rettferdig samfunn? Hva er et kunstverk? Hva er skjønnhet?

Mennesket har i over 2.500 år undret seg og diskutert grunnleggende spørsmål om naturen, samfunnet og seg selv. Som bachelorstudent i filosofi får du møtte disse og mange andre spennende spørsmål. Du vil få en grunnleggende innføring i filosofihistorien og studiet er en inngangsport til aktuelle filosofiske debatter innenfor et spektrum av filosofiens underdisipliner. Som filosofistudent får du trening i både muntlig og skriftlig diskusjon av komplekse problemstillinger, og lærer å tenke analytisk, kritisk og helhetlig om temaer som er viktige for mennesker og samfunnet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!