Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Engelsk - Bachelor

Bachelor i engelsk

Engelsk er et av de mest nyttige og spennende universitetsfagene du kan ta. Bachelorstudiet i engelsk gir deg ikke bare en unik og spesialisert kompetanse i verdensspråket engelsk – du får også muligheten til å fordype deg i språk, litteratur og kulturhistorie fra en stor og mektig kulturkrets med en rik historie og sterk posisjon i dagens verdenssamfunn.  

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til bachelor engelsk er generell studiekompetanse. I undervisningen forutsettes det også at du har kunnskap og ferdigheter i språket som tilsvarer en god karakter i engelsk som studieretningsfag på allmennfaglig studieretning i videregående skole.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i engelsk. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!