Vis studentum.no som: Mobil

Elektroingeniør - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Elektroingeniør - Bachelor

Elektroingeniør – bachelorgrad

Som elektroingeniør kombinerer du kreativitet og nytenkning med solide fagkunnskaper. Du vil jobbe med all teknologi som er avhengig av strøm, som mobiltelefon, PC og strekkodeleseren i butikken. Elektroingeniøren jobber også med avanserte måle- og styresystemer innen industri, transport, energi og helse, samt framtidens energisystemer.

Behovet for elektroingeniører er stort. Hos oss vil du lære og utvikle deg til elektroingeniør gjennom forskjellige metoder som teori, praktiske øvelser, mye tid på elektrolaboratoriene, regneøvinger, prosjektarbeid, gjesteforelesninger og ekskursjoner.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse + FYS1, R1 og R2 eller
  • Teknisk fagskole + FYS1, R1 og R2 eller
  • Realkompetanse + FYS1, R1 og R2 eller
  • Forkurs for ingeniørutdanning

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i elektroingeniør. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!