Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i digital infrastruktur og cybersikkerhet

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Gjøvik, Trondheim
Ja

Om utdanningen

Bachelorstudiet i Digital infrastruktur og cybersikkerhet gir deg en ettertraktet kompetanse innen cybersikkerhet, robuste datanettverk og moderne IT-drift med virtualisering og skyløsninger. Dette er svært etterspurt i arbeidsmarkedet.

I studiet lærer du de praktiske ferdighetene arbeidsmarkedet etterspør innenfor infrastruktur og sikkerhet. Du lærer å planlegge og realisere virtuelle maskinparker, tolke trusselbildet og bli god på overvåking og sikkerhet.

Dette studiet gir deg en grundig og generell informatikkutdanning kombinert med en profesjonsrettet og praktisk kompetanse. Hos oss lærer du det markedet etterspør av praktiske ferdigheter innenfor infrastruktur og sikkerhet. Du lærer å planlegge og realisere virtuelle maskinparker, du lærer å tolke trusselbildet og blir god på overvåking og sikkerhet i digital infrastruktur. Samtidig kvalifiserer du deg til ytterligere utdanning på masternivå.

Studiet tilbys i Trondheim og Gjøvik. Hvis du vil studere videre etter fullført bachelorutdanning tilbyr NTNU flere aktuelle 2-årige masterutdanninger. Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet eller fortsette på en to-årig mastergradsutdanning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!