Vis studentum.no som: Mobil

Applied Computer Science - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Høst
Gjøvik
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Applied Computer Science – Masterprogram

En master i Applied Computer Science gir deg kunnskap og ferdigheter til å mestre web-, mobil- og spillteknologi. Du lærer å utvikle applikasjoner, verktøy og systemer som skal brukes i den digitale verden.

Nå som kunstig intelligens og virtuell virkelighet inntar hverdagen vår er det viktig å forstå hvordan disse teknologiene fungerer. Etter endt studium får du kompetanse til å utvikle avanserte dataprogrammer, verktøy og systemer for bruk innenfor et bredt spekter av fagområder.

Du får mulighet til å spesialisere deg i en av NTNUs spesialiseringer:

  • web
  • mobil
  • spill
  • farge- og bildebehandling
  • visuell databehandling

Opptakskrav/Søknad

For å bli tatt opp på dette studiet må du ha en relevant bachelorgrad med C i snitt. Du bør også ha en bachelorgrad i informatikk, eller lignende, med minst 7,5 studiepoeng i matematikk og 80 studiepoeng i informatikk, digital prosessering, datavisning eller robotikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i Applied Computer Science tilbys som heltids- og deltidsstudium og gir 120 studiepoeng.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!