Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Michigan State University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Michigan
Ja

Ulike studiemuligheter - Michigan State University

Michigan University - SONOR

Ta utdanning på Michigan State University i USA!

Gjennom American Semester-programmet ved Michigan State University, kan du få leve den amerikanske drømmen, samtidig som du får studiepoeng du kan få godkjent som en del av graden du tar på høyskole eller universitet. På et semester, eller over et år kan du ta fag og bo på campus sammen med de andre studentene på Michigan State University, og oppleve hvordan det er å være student ved et av amerikas største og beste universiteter.

Å studere ved Michigan State University

Michigan State University er et offentlig universitet som ligger i East Lansing i den amerikanske delstaten Michigan. Med over 550 studentorganisasjoner, og rundt 50 000 studenter, tilbyr MSU en helamerikansk collegeopplevelse. I tillegg, er universitetet et av verdens høyeste rangerte universiteter, og ble rangert som et av de top 100 på listen over «Top Universitites by Reputation» av the Times Higher education. MSU er et breddeuniversitet som tilbyr en over 200 spennende studiemuligheter. De er spesielt annerkjent for utdannelse innen for landbruk, fysikk, pedagogikk og økonomi.

Collegebyen East Lansing

Universitetet ligger i collegebyen East Lansing, en by på cirka 50 0000, som ligger i den amerikanske delstaten Michigan. Byen har et bredt tilbud av kuntmuseer, butikker, restauranter og utesteder. Hovedcampuset til MSU ligger rett ved sentrum av byen, og mange av byens innbyggere er store supportere av sportslagene til MSU. Michigan state er kjent for sin snøfulle vinter og varme sommer, så her er det mye å gjøre både om vinteren og sommeren. I området rundt byen er det også fine vann og  naturreservater det går an og gå tur i, og det er og mulig å drive med mange vintersporter, som å gå på ski.

Hvorfor velge Michigan State University?

Fem gode grunner til å studere ved Michigan State University:

  1. Et av verdens beste universiteter.
  2. Over 550 studentorganisasjoner, og et yrende studentliv
  3. En autentisk amerikansk collegeopplevelse.
  4. Studiepoeng som kan brukes når man kommer hjem til Norge.
  5. Over 200 forskjellige studieprogrammer, med andre ord, noe interessante for alle.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt SONOR for informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Utveksling på universitet

Kostnader

13,410 USD per semester.

MSU er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Michigan State University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Michigan State University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!