Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Bristol

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Bristol
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Bristol

University of Bristol - SONOR

University of Bristol

University of Bristol er et høyt anerkjent universitet. Senest i 2015 ble det av QS World University Rankings kåret til et av de 40 beste universitetene i verden. Universitetet er en av de såkalte «red-brick» universitetene og er en del av den prestisjetunge Russell Group.

Universitetet har i overkant av 18 000 studenter og tilbyr studier innen et stort utvalg fagfelt. Her kan du studere medisin, kreative og samfunnsvitenskapelige fag, økonomi, ingeniør og naturvitenskaplige fag. Universitetet fokuserer på forskningsbasert læring hvor målet er å skape fremtidige problemløsere. I flere av studieløpene som tilbys kan du som student velge å tilbringe ett år i en bedrift for å tilegne deg praktisk arbeidserfaring.

Universitetet har tette bånd med næringslivet, både mindre bedrifter og store globale organisasjoner, for å sikre at studentene får en oppdatert og relevant utdanning. Her finner du en oversikt over hvilke studier som tilbys ved University of Bristol.

Å studere i Bristol, England

Bristol er Englands sjette største by. Som student i Bristol får du ikke bare utdanningsmuligheter i verdenstoppen, men også fantastiske omgivelser og masse spennende aktiviteter utenfor klasserommet. Ved siden av studiene kan du som student velge å engasjere deg i de ulike studentmediene, foreningene eller noen av de over 50 sportsklubbene ved universitetet.

Bristol har et mildt klima, og en rik kulturarv. I byen finner du det måtte ønske av butikker, restauranter, museer, parker (byen har over 450 parker) og en levende kulturliv. I løpet av året arrangeres det flere spennende festivaler, en av de mange festivalene er Bristol International Baloon Fiesta, en varmluftsballong-festival som finner sted i august. Graffiti-kunstneren Banksy kommer fra Bristol og det kan du se spor av rundt om i byen, for eksempel i Nelson street eller Stokes Croft.

Universitetet ligger i hjertet av den pulserende og vakre bydelen Clifton med utsikt over byen. Dette området kryr av kafeer og møteplasser, og er i stor grad formet av de mange studentene som holder til her. I området rundt universitetet har mange lokale butikker, kafeer, matvarebutikker og barer.

Hvorfor velge Brisol University?

Fem gode grunner til å bli student ved Bristol University:

  1. Bristol University er et meget anerkjent universitet og er en del av Russell Group
  2. Universitetet ligger på Lånekassens liste for tilleggsstipend
  3. Mildt klima
  4. Studenter som er uteksaminert fra Bristol University er svært ettertraktet på jobbmarkedet
  5. Skolen tilbyr et bredt spekter av fag og studieretninger
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Bristol, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 18100 GBP

Bristol er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Bristol.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Bristol:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!