Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Glasgow

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Glasgow
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Glasgow

University of Glasgow - SONOR

Ta din utdanning ved University of Glasgow i Skottland!

University of Glasgow kåret til et av verdens hundre beste universiteter av både QS University Rankings og Times Higher Education i 2015. Hos QS University Rankings har University of Glasgow fått fem stjerner pluss, og er foreløpig det eneste britiske universitetet med så høy vurdering. Universitetet, som er blant de eldste i Storbritannia, ble åpnet i 1451 og har en lang og rik historie.

Flere tidligere studenter ved University of Glasgow, deriblant Adam Smith, har påvirket verden med sine tanker og oppfinnelser. Universitetet er medlem av prestisjetunge Russell Group, som består av Storbritannias tjue beste forskningsuniversiteter, og er blant de beste i Storbritannia når det gjelder kvaliteten på både forskning og undervisning.

Studietilbud ved University of Glasgow

Studietilbudet her er imponerende, med hele 900 forskjellige studiekombinasjoner på bachelornivå. Her kan du studere alt fra økonomi, business, statsvitenskap og humanistiske fag til matematikk og statistikk, kjemi, psykologi og ulike ingeniørstudier. Dersom du ønsker en utdannelse som gjør at du skiller deg ut i mengden, gir University of Glasgow deg det faglige grunnlaget du trenger for å lykkes

Hvorfor velge University of Glasgow?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Glasgow:

  1. Et av Storbritannias beste universiteter
  2. Scorer høyt for studenttrivsel blant internasjonale studenter
  3. Et imponerende bredt studietilbud
  4. Universitetet har en tydelig miljøvennlig profil
  5. Dersom du ønsker å ta mastergraden din her, nyter du godt av universitetets forskningstunge profil

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 14,900 GBP

Glasgow er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Glasgow.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Glasgow:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!