Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Cumbria

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Carlisle
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - University of Cumbria

Ta din utdanning ved Univeristy of Cumbria

University of Cumbria er det eneste britiske universitetet med campus i et verdensarvområde. Ved University of Cumbria senkes hvilepulsen i vakre Lake District!

Carlisle er kanskje ikke så kjent for oss nordmenn, men her finner du blant annet Hadrians mur, nasjonalparken Lake District og University of Cumbria. Til sammen er de en kombinasjon som vanskelig kan slås, uansett om du er interessert i friluftsliv og idrett eller økologi og beskyttelse av sårbar natur.

Studiemuligheter

Universitetet er et breddeuniversitet og tilbyr mange forskjellige bachelorgrader og mastergrader. University of Cumbria er spesielt godt kjent for sine studier innen kunst, design, media, business, friluftsliv, helsefag, juss og idrett.

Gjennom University of Cumbria, kan du bli enda bedre kjent med naturen som finnes her gjennom deres bachelor i Outdoor adventure and environment. Her kombineres det beste av fjellturer, kajakking og utforsking av grotter med å bli kjent med naturvitenskap. Dette er en grad som tilbringer mesteparten av tiden utenfor klasserommet.

Studentliv

Trailmix, tursko og en skikkelig god pai på vei ut døra hører til tradisjonen når du skal utforske Lake Districts vakre åser og skoger. Eller du kan få adrenalinet til å pumpe på campusens innendørsklatrevegg. Uansett hva du velger så må opplevelsen toppes med en tradisjonell «fjellkaffe». Alt du trenger er en termos med din favorittdrikke – University of Cumbria byr på utsikten. Vi vedder på at du føler deg bedre allerede.

Hvis du ikke er fjellklatrer, finner du kanskje formen i vannet. Her finnes det vannsport for enhver smak. Mange Ambleside-studenter foretrekker svømming i åpent vann. Vi har hørt at svømming i kaldt vann gir god stemning og bedre immunforsvar. Bare stup ut i det.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Cumbria, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fra 4.0 i rent snitt og oppover. 

Kontakt SONOR for mer informasjon!

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master

Kostnader

Fra 12 800 GBP. 

Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Cumbria.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Cumbria:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer