Bachelor

Ulike studiemuligheter - University of Salford Manchester

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - University of Salford Manchester

Ta din utdanning ved University of Salford, Manchester

University of Salford er et aktivt og nyskapende universitet som ligger like utenfor Manchester i England. Med 20 000 studenter har skolen etter hvert blitt en veletablert forskningsinstitusjon som er særlig kjent for sine tette bånd til industrien og ulike bedrifter. Som student ved University of Salford kan du forvente deg et nyskapende og kreativt studiemiljø!

På skolens hovedcampus, Peel Park, tilbys de fleste bachelor- og mastergradsprogrammene. Her kan du studere alt fra journalistikk, design og arkitektur til kriminologi, ingeniørfag og zoologi. På campus har du alt du trenger; bibliotek, butikker, studentforeninger, barer og kaféer, samt studentboliger og treningssenter.

Skal du studere digital design, creative media og andre IT- og datafag vil du holde til i det som kalles MediaCityUK campus. Her vil du som student jobbe side og side med forelesere, forskere og medieorganisasjoner som BBC og ITV – alt på en og samme arena. Her tilrettelegges det til innovasjon og et unikt samarbeid om læring, undervisning og forsking. På Fredric Road campus tilbys ulike helserelaterte fag, mens på Adelphi campussamles studenter som studerer kunst og design, musikk og dans og drama.

Å studere i Manchester

University of Salford ligger i Salford i Greater Manchester, nordvest i England. Her vil du studere i et rolig og trygt område, rett ved elvebredden til River Irwell. Samtidig er bylivet i Manchester like i nabolaget. Skolens hovedcampus Peel Park ligger faktisk bare noen minutter unna sentrum av Manchester med buss eller tog. Byen er velkjent blant fotballinteresserte nordmenn, og kalles også for Storbritannias fotballhovedstad. To Premier League-lag har sin tilhørighet til byen, Manchester City og Manchester United. Er du fotballentusiast vil du nok få med deg flere av kampene som spilles på Old Trafford!

Byen Manchester i seg selv er forøvrig en svært spennende destinasjon med mye å by på for deg som er interessert i både shopping, uteliv og kulturliv. Byens har en sterk musikalsk tradisjon og mange kjente artister har sine røtter i byen, deriblant Oasis, The Smiths, Take That, The Bee Gees og Simply Red.

Det som er fint med beliggenheten til University of Salford er at du som student kan kombinere den avslappende atmosfæren i Salford, med det vibrerende livet i Manchester. Med et tett utbygd jernbanenett ligger byen i tillegg perfekt til for at du kan reise ut og oppleve resten av det nordvestlige England i løpet av studietiden din ved skolen!

Hvorfor velge University of Salford Manchester?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Salford:

  1. Bredt studietilbud
  2. Gode muligheter for yrkeserfaring som en del av studiene
  3. Fantastisk beliggenhet like utenfor fotballbyen Manchester
  4. Mangfoldig fritidstilbud og gode reisemuligheter
  5. Garanterer bolig for alle nye studenter som har søkt innen 1. september
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Salford Manchester, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Salford

Opptakskrav/Søknad

Vurderer søkere med 3 i karaktersnitt og oppover, men kravene kan variere fra fag til fag.

Kontakt SONOR for informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Fra 14,400 GBP. Kontakt SONOR for mer informasjon!

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Salford Manchester.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights