Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Manchester Metropolitan University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Manchester
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: 30. juni for bachelorgrader
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Manchester Metropolitan University

Ta din utdanning ved Manchester Metropolitan University

Drømmer du om å studere business, kunstig intelligens, eller sport? Eller hva med fashion, turisme eller arkitektur? Manchester Metropolitan University har et helt enormt utvalg av fag, spredt over fem fakultet, så her finnes det noe for enhver! Det skader jo heller ikke at universitetet befinner seg i en av verdens mest kreative, energiske og oppfinnsomme byer.

I tillegg til en «hands-on» studiehverdag, kan Man Met tilby undervisnings- og forskningsfasiliteter i verdensklasse. Det har de siste årene blitt investert 400 millioner pund i skolens fasiliteter, så her skal alt værestate of the art. Universitetet er svært opptatt av at det faglige innholdet skal være oppdatert og fremtidsrettet, og at det man lærer skal gjenspeile den verden vi lever i. Ikke nok med det: Manchester Metropolitan University ønsker å være med på å forme fremtiden. 

Det bor omtrent 100 000 studenter i Manchester, så dette er en skikkelig studentby! Det er alltid noe å finne på – både på campus og utenfor.

Beliggenhet

Fra Manchester flyplass til Man Met bruker man ca. 20 min. med taxi, eller 30 min. med tog og en liten gåtur. Universitetet liggerin the heart of the city, med gangavstand til sentrum, togstasjoner, og studentboliger.

Manchester ble i 2019 kåret til Storbritannias beste by å bo i, og er i tillegg blant verdens 30 beste studentbyer. Her er det alltid noe som skjer! Du finner puber, cafeer og restauranter på hvert et gatehjørne, med mat og drikke fra hele verden. Like i nærheten av universitetet finner du også Curry Mile, som er en samling av rundt 70 restauranter, butikker og andre typer forretninger som selger mat og andre varer fra Sør-Asia og Midtøsten.

Fem gode grunner til å velge Manchester Metropolitan

 1. Manchester Metropolitan har et helt fantastisk fagutvalg.
 2. Universitetet har en praktisk tilnærming til læring, og fokuserer på at det man lærer skal kunne knyttes til og brukes i the real world.
 3. Universitetet samarbeider tett med industrien, slik at man kan opparbeide seg arbeidserfaring i løpet av studietiden.
 4. State of the art fasiliteter, der kun det beste er godt nok.
 5. Campus ligger in the heart of en av verdens beste studentbyer.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Manchester Metropolitan University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fra 4.0. Fritak fra engelsktest dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra VG1.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

 • Bachelor
 • Master

Kostnader

Fra 16 500 GBP. 

Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Manchester Metropolitan University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

 • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
 • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
 • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
 • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Manchester Metropolitan University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer