Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Greenwich

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Greenwich

University of Greenwich - SONOR

Studere ved University of Greenwich i London

Drømmer du om å studere i London? Da bør du se hit! I gamle ærverdige bygninger fra 1700-tallet, også kjent som Old Royal Naval College, ligger University of Greenwichs hovedcampus. Bygningene i barokkstil ligger idyllisk til ved River Thames i bydelen Greenwich, London. Universitet har historiske røtter helt tilbake til 1890, og har et veletablert rykte for å tilby utdanning og forskning av høy kvalitet.

University of Greenwich har et bredt studietilbud innen arkitektur, design og bygningskonstruksjon, business, IT, naturvitenskaplige fag, ingeniørfag, maritime studier, helse- og sosialfag, samfunnsvitenskap og humanistiske fag.
Universitet har moderne fasiliteter og på universitetsområdet finner du også kafeer, museum, kunstutstilling og bokhandel. En liten spasertur unna ligger studenthuset Coopers Building hvor du kan tilbringe ettermiddager og kvelder sammen med andre studenter.

Populære studieprogram ved University of Greenwich

Populære studier ved universitetet inkluderer blant annet Digital Media, Media og kommunikasjon, Film & TV, reklame, psykologi, kriminalpsykologi, politikk, jus, historie, engelsk, business-psykologi, markedsføring, entreprenørskap, internasjonal business, Logistikk og Supply Chain Management, økonomi og bank, PR, Events management og drama. Universitetet har også mange programmer innenfor informasjonsteknologi, blant annet spilldesign og nettverk. Det har også mange fag innenfor de generelle vitenskapene, samt et veldig spennende arkitekturprogram.

Hvorfor velge University of Greenwich?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Greenwich i London:

  1. Kvalitet på undervising: Sunday Times University Guide har kåret University of Greenwich til nr. 1 på undervisningskvalitet blant alle universitet i London.
  2. Fremragende forskning innen flere fagområder
  3. Prisbelønte studenter: Mange studenter med utdanning fra University of Greenwich er belønnet med ulike priser. De har til og med en Nobelprisvinner blant sine tidligere studenter.
  4. Inspirerende omgivelser: Hovedcampusen Greenwich ligger idyllisk til ved River Thames, og er blant annet på UNESCOs verdensarvliste.
  5. Fokus på jobb og karriere: University of Greenwich samarbeider med arbeidsgivere for at studenter skal få nødvendige kunnskaper før de går ut
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Greenwich, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 13 000 GBP

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Greenwich.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Greenwich:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!