Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Warwick

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Coventry
1-5 år
Heltid
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: 30. juni for bachelorgrader
Klasserom

Ulike studiemuligheter - University of Warwick

Ta din utdanning ved University of Warwick

Warwick er et forskningsbasert universitet som ble grunnlagt i 1965. Til tross for den korte historien til universitetet har det rukket å bli et av de aller beste og mest ambisiøse i Storbritannia. Universitetet har moderne blikk på undervisning, er kjent for innovative læringsmetoder og banebrytende entreprenørskap.

En utdannelse fra University of Warwick åpner opp uendelige muligheter for deg videre i livet, og gjør deg svært ettertraktet i arbeidsmarkedet. Warwick har en sterk link til industrien, noe som gjør at du som student allerede under studietiden har muligheten til å skaffe deg arbeidserfaring og bygge et nettverk blant Storbritannias største bedrifter. Med mer en 26,000 studenter, har universitetet et bra studentmiljø, med mange aktiviteter og arrangementer du kan delta på.

Å studere i Coventry, England

University of Warwick ligger i grønne omgivelser like utenfor Coventry i England, en middels stor by med litt over 340,000 innbyggere. Det er tre forskjellige campus, som ligger i gåavstand fra hverandre. På campus finner du alt fra frisør og bank til kaféer og butikker. På campuset finner du også en av Storbritannias største studentforeninger, og over 70 sportsklubber og 230 studentorganisasjoner som du kan delta i. Du finner også kino, teater, konsertsal og kunstgalleri på Warwick Arts Centre som har over 3,000 arrangementer i året. Warwick har med andre ord et spennende og variert studenttilbud til hver en smak.

Fem gode grunner til å velge Warwick:

 1. Ett av Storbritannias beste universiteter
 2. Stort fokus på innovativ undervisning og forskning
 3. Moderne femstjernes sportsfasiliteter
 4. Rangert som topp 19 for “employer reputation”
 5. Et spennende og variert studentmiljø
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Warwick, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • 5.0 til 5.3 i snit fra vgs + 5,5 i snitt blant to relevante vg3 fag.
 • Fritak fra ekstra engelsktest dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra vg1.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 19240 GBP

Tilleggsstipend ved University of Warwick

Lånekassen gir ekstra studiestøtte i form av stipend ved en rekke utdanningsinstitusjoner av høy kvalitet. Warwick er en av disse skolene. Du kan kvalifisere for maksimalt 72 320,- ekstra i stipend årlig for å dekke skolepengene ved skolen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Warwick.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

 • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
 • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
 • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
 • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Warwick:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!