Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Auckland

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - University of Auckland

studere i new zealand

University of Auckland

University of Auckland er New Zealands største og høyest rangerte universitet. I tillegg er skolen også blitt anerkjent internasjonalt gjennom høye plasseringer på internasjonale rankinglister. Dette sier noe om kvaliteten på utdanningstilbudet ved skolen, som favner bredt med studietilbud innen alt fra kunst, design og arkitektur til IT og ingeniørfag, og mye mer.

I 2017 har skolen særlig utmerket seg for sitt Faculty of Arts, hvor skolen er rangert høyest blant de new zealandske universitetene i 10 av 11 fag på rangeringslistene til QS. Dette inkluderer blant annet Development Studies,English Language and Literature, Anthropology og Linguistics. I tillegg er University of Auckland grad i Arkeologi rangert på 20. plass internasjonalt!

Å studere i New Zeland

New Zealand som studieland kan også by på noe for en hver smak. Som kjente kulisser fra Ringenes Herre triologien, er det mange som har latt seg fascinere av de naturskjønne omgivelsene med høye fjell, lange elver, store innsjøer og dype fjorder. Landet er på størrelse med Norge, men kan by på store variasjoner i både klima og geografi. New Zealands kultur sies gjerne å stamme fra urbefolkningen Mãoriene og tradisjonene fra den tidlige britiske kolonitiden, noe som gjenspeiles i hverdagsbildet på New Zealand – og som student ved University of Auckland vil du få god kjennskap til hva det vil si å være en «New Zealander», eller som de ofte kalles, «Kiwis».

5 gode grunner til å velge University of Auckland

  1. New Zealands høyest rangerte universitet, nasjonal og internasjonalt.
  2. Forelesere som også er forskere på sitt felt gir tilgang til oppdatert og nytenkende undervisning.
  3. Særlig høyt rangert internasjonal for studier innen humaniora og samfunnsfag.
  4. Oppfordrer til, og tilrettelegger for, arbeidserfaring i løpet av studiene.
  5. Med over 200 studentgrupper, idrettslag og en rekke arrangementer du kan delta på i regi av studentforeningen vil du møte studenter med felles interesser og få venner for livet!
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Auckland, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor og Master

Kostnader

Fra 27,592 NZD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Auckland.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Auckland:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!