Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Westminster

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - London
Ja

Ulike studiemuligheter - University of Westminster

University of Westminster - SONOR

University of Westminster – universitet midt i London!

University of Westminster er et breddeuniversitet med globalt fokus midt i London. Universitetet har 22,000 studenter fra verden over og fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid med internasjonale institusjoner og bedrifter innen all type industri. I 2016 ble det rangert blant de topp 100 mest internasjonale universitetene i verden av Times Higher Education.

University of Westminster tilbyr over 300 ulike grader ved 6 ulike fakultet. Her kan du finne studiet ditt ved fakultetet for arkitektur og miljø, juss, realfag og teknologi, samfunnsvitenskap og humaniora, business eller media, kunst og design. Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter.

Å studere i London

London er en by med uendelige muligheter! Som student vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter. I tillegg har de en egen tv-kanal, radiostasjon og studentavis hvor de holder deg oppdatert på hva som skjer. Hvis du har en framtidig journalist i deg kan du være med å drive disse mediene. Du har også muligheten til å møte likesinnede ved å bli medlem i en av de over 100 studentklubbene.

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen. Campusene ligger midt i byen, med gåavstand fra The British Museum, Oxford Street og Regents Park. Til sammen har universitetet 4 campuser, alle innen rekkevidde fra hverandre. I tillegg er resten av Europa bare en kort fly- eller togtur unna. Med Eurostar kan du ta tog fra Kings Cross direkte til Gare du Nord midt i Paris.

Hvorfor velge University of Westminster?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Westminster i London:

  1. Location, location, location: Enten du vil studere mote, business, kunst eller sport er London byen hvor ting skjer
  2. Universitetets campuser ligger i gådistanse fra hverandre, midt i hjertet av London
  3. Du vil bli en del av et innovativt og internasjonalt miljø
  4. Universitetet har 196 partnerinstitusjoner globalt hvor du kan utveksle i løpet av studietiden
  5. Westminster tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Westminster, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor- og masternivå

Kostnader

Fra 13,400 GBP

Stipender tilgjengelig.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Westminster.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Westminster:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!