Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Ravensbourne University London

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
London
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: 30.juni
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Ravensbourne University London

Ta din utdanning ved Ravensbourne University London

Ravensbourne er et karrierefokusert universitet som spesialiserer seg på kunst og design. Universitetet ligger idyllisk til i bydelen Greenwich i London.

Ravensbourne University London er et moderne universitet med fokus på kreative fag, men de har likevel et bredt fagtilbud som inkluderer teknologi, grafisk design og markedsføring. Det er et mindre universitet hvor du vil få god oppfølging fra professorene og god kontakt med dine medstudenter. Her vil du finne andre likesinnede studenter som tenker i samme kreative bane som deg.

Studiemuligheter

Ravensbourne er et universitet som spesialiserer seg på kreative fag og kunst og design. I tillegg tilbyr de også fag som «cloud computing» hvor du vil lære den nyeste skyteknologien og hvordan du skal anvende denne. Dette faget er utviklet i samarbeid med Amazon Web Services (AWS) og vil gi deg en solid start på karrieren.

Universitetet fokuserer på at studenter skal få så mye praktisk kunnskap som mulig for å forberede de på deres karriere og arbeidslivet generelt. De tilbyr nye moderne fasiliteter for studenter å ta i bruk som for eksempel TV-, lyd og redigeringsstudio, studio for motedesign og samt det nyeste utstyret innen kamera og redigering. Dersom du er interessert i film og media, spesielt i fag som editing&postproduction bør du ta en ekstra titt på Ravensbourne.

Beliggenhet

I vakre Greenwich sørøst for London sentrum finner du Ravensbourne University. Greenwich er en bydel med mye å by på og spennende historie! Den er blant annet kjent for sin maritime historie, sine mange UNESCO bygninger og det er her du finner Greenwich Meridian (nullmeridian). I tillegg tar Londons gode kollektivtransport deg enkelt og raskt dit du skal, om det er inn i eller ut av byen.

Restauranter, markeder og yrende kulturliv er stikkord når det kommer til Greenwich. Selve campuset til Ravensbourne ligger rett ved O2 arena hvor artister fra hele verden spiller konserter. Universitetet har et flott og moderne campus som har vunnet pris for sitt flotte og tøffe mosaikkdesign.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Ravensbourne University London, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Krever et karaktersnitt på ca 4. De aller fleste fag ved Ravensbourne krever portefølje, men ikke alle. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 16 500 GBP. 

Ta kontakt med SONOR for mer informasjon. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Ravensbourne University London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Ravensbourne University London:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer