Bachelor

Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington

Ta din utdanning ved Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington ligger i hovedstaden på New Zealand, Wellington - det geografiske, politiske og kulturelle hjertet av landet. Her kan du forvente høy kvalitet på studiene på både bachelor- og masternivå, med bånd til industri, politikk, og ledende nasjonale og internasjonale organisasjoner.

Studietilbud

Victoria University of Wellington (VUW) har tre campuser som ligger sentralt i Wellington, helt i sørspissen av Nordøya på New Zealand. Blant deres studier finnes flere studieretninger som errangert i topp 1% globalt, blant annet fag innenfor politikk, miljø, kreative studier som musikk og dans, kunsthistorie, og språk og litteratur. Universitetet er også svært høyt rangert innenforforskning, og er rangert som nummer en i New Zealand forforskningsintensitet.

Universitetet ligger i hovdstaden i New Zealand. Noe som gir deg som student gode forbindelser med industrier som er relevante for ditt studium.

For deg som velgerfag innenfor humaniora, som politikk, jus, ledelse og business, så har universitetet gode koblinger med regjeringa og politiske departementer, ambassader, NGOs og andre nasjonale og internasjonale organisasjoner. De har en egen «School of Government», det eneste i sitt slag i New Zealand.

Universitetet ønsker ikke bare at du skal få erfaring nasjonalt, de har mer enn 100 internasjonale partnerskap verden over dersom du ønsker å ta studiene enda lengre, enten som utveksling eller internships.

For deg som ønsker noe merrealfagligrettet slik som miljø og marine fag, så kan Wellington-regionen tilby omtrent 500 kilometer med kystlinje. Enten du velger et studie i «marine conservation», «biodiversity and ecology» eller «environmental sciene» så vil du få praktisk erfaring i studiene, i ditt eget nærmiljø.

Beliggenhet

Som hovedstad er Wellington New Zealands geografiske, politiske og kulturelle hjerte. Wellington blir også sett på som en av verdens tryggeste byer å bo i. Byen ligger midt i New Zealand – godt plassert med kort vei til både Nord- og Sørøya. Det er derfor enkelt å reise til andre deler av landet. Ønsker du å utforske mer, er Australia eller tropiske stillehavsøyer bare noen timer unna med fly.

Byen er kjent for å være en kompakt by, hvor alt man trenger av campuser, underholdning, uteliv og restauranter, shopping og natur er i nærheten av hverandre. Wellington er «Coffee Capital» på New Zealand. Du trenger ikke å gå langt for å få påfyll av koffein før forelesninger.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Wellington

Opptakskrav/Søknad

Alle søkere må ha fullført vitnemål og ha generell studiekompetanse.

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling, semester eller årsstudium

Kostnader

Kontakt SONOR for informasjon.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights