Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Wellington
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington

Ta din utdanning ved Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington ligger i hovedstaden på New Zealand, Wellington - det geografiske, politiske og kulturelle hjertet av landet. Her kan du forvente høy kvalitet på studiene på både bachelor- og masternivå, med bånd til industri, politikk, og ledende nasjonale og internasjonale organisasjoner.

Studietilbud

Victoria University of Wellington (VUW) har tre campuser som ligger sentralt i Wellington, helt i sørspissen av Nordøya på New Zealand. Blant deres studier finnes flere studieretninger som errangert i topp 1% globalt, blant annet fag innenfor politikk, miljø, kreative studier som musikk og dans, kunsthistorie, og språk og litteratur. Universitetet er også svært høyt rangert innenforforskning, og er rangert som nummer en i New Zealand forforskningsintensitet.

Universitetet ligger i hovdstaden i New Zealand. Noe som gir deg som student gode forbindelser med industrier som er relevante for ditt studium.

For deg som velgerfag innenfor humaniora, som politikk, jus, ledelse og business, så har universitetet gode koblinger med regjeringa og politiske departementer, ambassader, NGOs og andre nasjonale og internasjonale organisasjoner. De har en egen «School of Government», det eneste i sitt slag i New Zealand.

Universitetet ønsker ikke bare at du skal få erfaring nasjonalt, de har mer enn 100 internasjonale partnerskap verden over dersom du ønsker å ta studiene enda lengre, enten som utveksling eller internships.

For deg som ønsker noe merrealfagligrettet slik som miljø og marine fag, så kan Wellington-regionen tilby omtrent 500 kilometer med kystlinje. Enten du velger et studie i «marine conservation», «biodiversity and ecology» eller «environmental sciene» så vil du få praktisk erfaring i studiene, i ditt eget nærmiljø.

Beliggenhet

Som hovedstad er Wellington New Zealands geografiske, politiske og kulturelle hjerte. Wellington blir også sett på som en av verdens tryggeste byer å bo i. Byen ligger midt i New Zealand – godt plassert med kort vei til både Nord- og Sørøya. Det er derfor enkelt å reise til andre deler av landet. Ønsker du å utforske mer, er Australia eller tropiske stillehavsøyer bare noen timer unna med fly.

Byen er kjent for å være en kompakt by, hvor alt man trenger av campuser, underholdning, uteliv og restauranter, shopping og natur er i nærheten av hverandre. Wellington er «Coffee Capital» på New Zealand. Du trenger ikke å gå langt for å få påfyll av koffein før forelesninger.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Alle søkere må ha fullført vitnemål og ha generell studiekompetanse.

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling, semester eller årsstudium

Kostnader

Kontakt SONOR for informasjon.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Victoria University of Wellington:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer