Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of Wollongong

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Wollongong
Ja

University of Wollongong (UoW)

University of Wollongong - SONOR

Ta din utdanning ved University of Wollongong i Australia!

En times kjøretur sør for Sydney, finner du byen Wollongong, som er hjem til University of Wollongong (UOW). Byen ligger på kysten, og kan friste med både fine strender og nærhet til natur og storby. På selve campusen finner du alt du kunne tenke deg, fra campusboliger, barer og cafeer, bibliotek, og vanndammer og småparker for å slappe av eller studere i mellom forelesningene.

University of Wollongong har et ”Centre of Exellence” innen telekommunikasjon, og er i verdenseliten når det gjelder ingeniørfag og geografi. Av andre fagområder som utmerker seg er blant annet media og kommunikasjon, og andre kreative fag som drama, kreativ skriving og grafisk design. Det som kjennetegner alle studieprogrammene er fokuset på videre yrkesliv, og University of Wollongong har tidvis vært det australske universitetet med høyest andel studenter som går rett ut i jobb etter endte studier.

University of Wollongong ligger i byen Wollongong på sørøstkysten av Australia. Byen har omtrent 260 000 innbyggere og ligger en times togtur, sør for Sydney. Av innbyggerne kalles den bare ”the Gong” og opprinnelig skal navnet bety ”lyden av havet”. Wollongong er en vibrerende, multikulturell by med et stort utvalg museer, gallerier, butikker og restauranter.

Wollongong har også en rekke flotte strender, parker og muligheter for utendørsaktiviteter, deriblant ekstremsport. Universitetets campus ligger omtrent fem kilometer nordvest for sentrum av byen. Det går jevnlig busser mellom campus, sentrum og jernbanestasjonen som er gratis for skolens studenter.

Hvorfor velge University of Wollongong?

Fem gode grunner til å bli student ved University of Wollongong:

  1. UoW har blitt anerkjent som ett av de beste universitetene i Australia når det kommer til undervisning og læring, og scorer høyt på både nasjonale og internasjonale rangeringer
  2. Forskning, innovasjon og entreprenørskap står også sentralt
  3. UoW har sterke bånd til næringslivet, og mange av gradene deres har betydelige praktiske komponenter
  4. Universitetet har en rekke support-tjenester for internasjonale studenter som hjelper deg med å finne deg til rette
  5. Wollongong har naturskjønne omgivelser, men ønsker du å dra til storbyen, er Sydney like i nærheten

Semester eller årsstudier ved University of Wollongong?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UoW? Det kan SONOR tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning, kan SONOR gi deg hjelpen du trenger. 

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Wollongong, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master 
  • Utveksling

Kostnader

Fra 23,616 AUD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Wollongong.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of Wollongong:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!