Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Victoria
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Søknadsfrist: Rullerende
Klasserom

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

Studer på La Trobe University

La Trobe University ligger rett i utkanten av Australias nest største by, Melbourne, kjent for å være Australias mest urbane by. Her har du som student mulighet til å nyte storbyens mange tilbud samtidig som du kan trekke deg tilbake på La Trobes naturskjønne campus i utkanten av byen. Her vil du studere sammen med i overkant av 36,000 studenter, der rundt 8,000 av disse er internasjonale. Her vil du være en del av et av verdens mest internasjonale universitet!

Utdanningsmuligheter

La Trobe University er et stort forskningsuniversitet i Melbourne i delstaten Victoria. Her har du som student en rekke muligheter hva angår ulike studieretninger.

Selv om universitetet er en forskningsinstitusjon så tilbyr de fag innen de fleste studieretninger, og kan tilrettelegge for et semester eller et år med studier om man ønsker en smakebit på hvordan livet som student er i Australia. Universitetet har også mange studentklubber og organisasjoner for de som ønsker å engasjere seg utenfor studietiden. De har et stort miljø for surfing og tilbyr en rekke sportslige aktiviteter som for eksempel basket, fotball, netball, roing, vannpolo, cricket, badminton eller svømming.

Internasjonale nettverk

De siste årene har La Trobe klatret på rangeringslister, og de fortsetter å klatre. De er nå på listen over topp 1.2 % universitet i verden! Universitetet har forskningssamarbeid med over 200 andre universiteter rundt om i verden og mange av de akademisk ansatte har vunnet priser for sin forskning. Av de studiene hvor La Trobe rangeres høyest på internasjonale rangeringslister somQS World Unversity Rankingsfinner du blant annet en rekke fag innenfor biologi, fysikk, kreftforskning og biokjemi.

Syv forskjellige campus

La Trobe University har syv forskjellige campus i Victoria. Hovedcampuset Bundoora ligger i Melbourne og er et av de største i Australia. Hvert campus har et unikt miljø med en variert og dynamisk atmosfære, samt fasiliteter som butikker, sportsanlegg og dyrereservat. I tillegg til hovedcampuset i Melbourne finner du La Trobes Universitys campus i Albury, Bendigo, Melbourne City, Mildura, Shepparton, og Beechworth.

Fem gode grunner til å velge La Trobe

  1. Her har du mulighet til å bo i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Melbourne – kåret til en av verdens beste byer å bo i.
  2. Å studere her gir deg muligheten til å leve i et autentisk australsk universitetssamfunn – campuset er stort, med alt du trenger i en studiehverdag!
  3. Universitetet er kjent for den gode kvaliteten på gradene sine, og den gode undervisningen.
  4. De klatrer stadig på universitetsrangeringer. Det er særlig de samfunnsfaglige fagene som klatrer, til tross for at La Trobe hovedsakelig startet som et realfaglig, forskningsuniversitet.
  5. De har en støttetjeneste som hjelper internasjonale studenter med alt fra personlige, akademiske og økonomiske forhold. Her er det alltid hjelp å få, uansett hva det måtte være!
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - La Trobe University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

De fleste studier krever fra 3.5 og oppover i rent karaktersnitt, men enkelte studier godta litt lavere snitt.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 31,400 AUD (stipend tilgjengelig). Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - La Trobe University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - La Trobe University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer