Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Victoria
Søknadsfrist: Vår: 1. desember - Høst: 15. mai
Ja

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

La Trobe University - SONOR

La Trobe University

La Trobe University er et internasjonalt anerkjent universitet beryktet for sin akademiske overlegenhet og for sine forskningsaktiviteter. La Trobe University ble i 2005 rangert som en av verdens topp 100 universiteter i "Times Higher Education Supplement" (UK). Universitetet hører også med blant Australias topp 10 universiteter.

La Trobe University tilbyr et fleksibelt læringsmiljø med god oppfølgning, og undervisning bygd på forskning og ulike læringsteorier. Flere av studentene som er uteksaminert fra La Trobe har oppnådd stor suksess i arbeidslivet, og bidratt til skolens velfortjente rykte. 

Utdanningsmuligheter

La Trobe University er et forskningsuniversitet med over 26 000 elever, hvorav rundt 4500 er utenlandsstudenter. Skolens fem fakulteter tilbyr en endeløs rekke kurs, forskningsprogram og studiemuligheter. De støtter og oppmuntrer til topp prestasjon ved å vektlegge erfaring og kvalitetslæring, samt ved å finne den rette balansen mellom teori og praktikk.

Internasjonale nettverk

La Trobe University er et internasjonalt anerkjent universitet med sterke partnerskap, undervisnings-, forsknings-, og utvekslingslinker til over 250 institusjoner i mer enn 40 land. Skolen er både medlem og grunnlegger av "The International Network of Universities (INU). Målet med denne foreningen er å tilrettelegge for økt mobilitet av studenter og lærere over landegrensene, samt for forskningssamarbeid. Ved La Trobe University kan elevene søke om utenlandsstipend dersom de ønsker å studere ved en av INUs partnere. Skolen oppmuntrer både studenter og lærere til å tilegne seg internasjonal erfaring, skaffe seg en internasjonal CV, og oppleve andre kulturer.

Syv forskjellige campus

La Trobe University har syv forskjellige campus i Victoria. Hovedcampuset Bundoora ligger i Melbourne og er et av de største i Australia. Hvert campus har et unikt miljø med en variert og dynamisk atmosfære, samt fasiliteter som butikker, sportsanlegg og dyrereservat. I tillegg til hovedcampuset i Melbourne finner du La Trobes Universitys campus i Albury, Bendigo, Melbourne City, Mildura, Shepparton, og Beechworth.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - La Trobe University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Språkkrav

Dersom du ikke har engelsk som morsmål, kreves det at du enten har fordypning i engelsk med over fire i snitt eller tilstrekkelig høy score på IELTS/TOEFL-testen

Visum

Alle som skal reise til Australia må ha et gyldig visum. Studenter som skal studere i Australia i mer enn tre måneder, må ha et studentvisum. Du kan først søke om visum når du har fått endelig opptak fra lærestedet.

Søknadsfrister

Søknadsfristene er 1. desember for semesteret som starter opp i februar, og 15 mai for semesteret med oppstart i juli.

Kontakt SONOR for mer informasjon

Studiefakta, Tittel m.m

  • Undergraduate
  • Postgraduate

Kostnader

Fra 25,550 AUD

(stipend tilgjengelig)

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - La Trobe University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - La Trobe University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!